گریل باربیکیو و راکلت ساز پروفی کوک 1245 ,

menuordersearch
aminshopdower.ir

توضیحات کالا

گریل باربیکیو و راکلت ساز پروفی کوک، یک دستگاه دو کاره جهت گریل کردن و تهیه ی فوندوی پنیر و شکلات کاربرد دارد.
مدل 1245 پروفی کوک، یک دستگاه درجه یک و باکیفیت بسیار بالا، جهت گریل و پخت رژیمی انواع گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات است.
این دستگاه با طراحی خاص و نوآورانه و به لطف داشتن دو مدار گرمایشی و دو ترموستات جداگانه، همزمان قابلیت گریل جداگانه و تهیه ی راکلت و فوندوی پنیر و شکلات را به شما میدهد
توان دستگاه 1900 وات
دارای سه سطح یا طبقه جهت پخت و پز است، به این صورت که، شما در طبقه‌ی اول آن تابه های راکلت رو جهت ذوب کردن و آب کردن پنیر یا شکلات قرار میدهید، در طبقه ی دوم شما یک سطح به قطر 40 سانتی متر جهت گریل کردن و پخت و پز انواع گوشت و سبزیجات و غذاهای دریایی در اختیار دارید و در قسمت سوم نیز میتوانید از ظرف مخصوص فوندو، یا سنگ طبیعی دستگاه جهت گرم نگهداشتن غذای طبخ شده یا پنیر و شکلات آب شده استفاده کنید.
دستگاه دارای دو مدار گرمایشی جداگانه است، که با دو عدد ترموستات که در پنل جلویی دستگاه قرار دارد، میتوانید دمای گریل و فوندو رو جداگانه تنظیم کنید.
اقلام همراه دستگاه، شامل ؛
8 عدد تابه راکلت ساز با پوشش نچسب
8 عدد کاردک چوبی جهت جدا کردن پنیر یا شکلات آب شده از صفحات تابه
8 عدد چنگال ساق بلند استیل جهت سرو فوندو
کاسه مخصوص فوندو بنام ککلو، از جنس استیل
و یک سنگ طبیعی، جهت گرم نگهداشتن مواد گریل شده و طبخ شده و گرم نگهداشتن انواع سس، دیپ و سوپ، که یک ایده ی نوآورانه برای دستگاه هست
با این دستگاه شما هم یک گریل باربیکیو خانگی با کیفیت دارید و همینطور یک راکلت و فوندوساز عالی، جهت سرو انواع پنیر و شکلات آب شده برای میهمانی ها با ظرفیت 8 نفر
با سپاس از همراهی شما با سایت و فروشگاه امین
در ادامه یه توضیح در مورد راکلت و فوندو دادیم، که حق مطلب رو کامل ادا کرده باشیم 😅
دوست دارید بدونید راکلت چیه ؟ 🙂
راکلت در واقع یک غذای سنتی سوییسی هست که از پنیر آب شده تشکیل شده و آن را در یک ظرف گود ریخته و بصورت اشتراکی با چنگال های ساق بلند سرو میکنند...
اسم ظرف مخصوص اون هم ککلو هست، که روی یک اجاق قابل حمل، یا یک شمع، وارمر یا یک سنگ گرم نگهداشته میشود و با غوطه ور کردن تکه های نان در پنیر سرو میشود
حالا 👈 فوندو چیه ...؟
😉فوندو، یک کلمه ی فرانسوی بمعنی ذوب کردن هست ،
پنیر آب شده یا شکلات آب شده رو فوندوی پنیر یا فوندوی شکلات میگن، برای فوندوی پنیر، تکه های نان یا گوشت و سبزیجات گریل شده رو در اون غوطه ور کرده و میل می‌کنند، برای فوندوی شکلات هم، تکه های میوه، مثل توت فرنگی و موز یا انواع شیرینی رو در اون قرار داده و نوش جان 😋 میکنند .
حالا مطلب کامل شد 🙃
مرسی که با ما همراه هستید
به پیج ما سر بزنید aminshop.dower 👋

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

aparatgooglefacebooktwiteryouinstagram
logo

خوزستان / دزفول / مجتمع تجاری امین / طبقه همکف /فروشگاه امین (امین شاپ aminshop)
تلفن تماس 06142220249
موبایل:09166404741/09358446191
ایمیل/ farazmandnew@gmail.com
آدرس پیج اینستاگرام/aminshop.dower

logo-samandehi
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت و ارتباط بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.
بستن
دیگر باز نشو!